Ojj nu va det ett tag sen . . .

Jahopp nu va det allt för längesedan (skärpning), får se om jag kan försöka att summera lite snabbt vad som hänt de sista veckorna :)

  • Jag har blivit sjukskriven och varit det i ca tre veckor nu, och är sjukskriven fram tills den 8/1.
    Men jag kommer inte att komma tillbaka efter det, har gått över vecka 25 nu och då ska de som väntar tvillingar bli sjukskrivna just för att de kan komma efter v 25.
  • Det har varit mycket det sista , har börjat blogga på pralin så det har tagit lite tid att få igång den bloggen, att komma på namn , kort , inloggning mm. Så nu finns jag även där, men där bloggar jag enbart om familjelivet.  http://blogg.dt.se/tvillingliv/
  • Magen har växt något enormt ! Det är  helt sjukt ! Känner mig verkligen som en elefant i en glasbutik ;D hahaa (lägger upp en bild som jag tog just nu , men kommer bättre sen :)
  • Vi har varit och bytt ut barnvagnen (vi tyckte ju att vi va jättesmarta att köpa en vagn på rea INNAN vi hade varit på första ultraljudet ) Så nu har vi bställt en tvillingvagn istället :) Skönt att ha det gjort eftersom det tar ett tag innan den kommer till affären.
  • Vi va på det andra ultaljudet idag och allt såg jättebra ut , dom hade plats att röra sig på och bra med  fostervatten mm Det ända som va var att den ena tvillingen var 15 % mindre än den andra, än så länge är inte det något problem , men från och med nu ska vi gå på tättare kontroller för att ha koll på den lille. 15% är det mesta det fick skilja mellan dom. Så om två veckor ska vi tillbaka och då får vi se om tvilling 2 har delat med sig lite av näringen till sitt syskon har den inte det så finns det risk för att dom får komma till världen tidigare. Hoppas hoppas att dom stannar så länge som möjligt !

 

Kommer bättre bilder sen :)

Fick svänga ihop lite bilder snabbt , här är det i v 25+4.

Tack Emelie för att du puscha på mig ;)

 

 


Önskelista.





RSS 2.0