När tror ni våra tvillingar kommer?

Det är mycket prat om när våra tvillingar tänker titta ut, vad tror ni ?
Det är beräknat den 9 april. Vem kommer närmast ?
:)

Ängel - Sköterska

Har sysselsat mig med lite pyssel de senaste dagarna, detta är en av grejerna jag grejat med :)


Veckorna närmar sig !

Shit nu är vi i vecka 29+1 , nu går det fort vill jag lova !
Dom säger det att dom kan komma när som helst och att alla veckor över v 35 är bonus. Har lite smått panik om dom kommer innan v 35. Men oh va jag längtar samtidigt ! :)
Måste få gjort lite till bara innan dom får komma, så håll ere inne en liten stund till bäbisar ;)

Är snart klar iaf så det känns skönt !

Idag ska jag fortsätta förbereda lite för bäbisarna, ska ladda filmkamera ( ska inte filma själva födelsen, utan mer innan och efter, första gången vi åker hem mm :) sen ska jag packa väskan klart tänkte jag :)

Sen ska jag göra klart en ängel till ens om beställt, hon som beställt vill ha en ängel som är en distriktsköterska, en liten utmaning men hoppas jag blir klar idag :) Orkar inte ha det hängandes över mig :)
Nää men om man ska ta och tvätta lite att ha med sig i väskan :)

see ya !

Nyårslöfte.

Många nyårslöften får folk bara ångest av när de längre fram inser att det kan bli svårare och svårare att hålla dem . Det kan vara allt från att träna minst tre dagar i veckan , sluta röka eller tjäna en miljon under året . För att nå dit eller för att kanske bara må lite bättre och göra kroppen gott kan ditt nyårslöfte vara att alltid äta FRUKOST !
Just frukost är jag jättedålig på att äta , har svårt att få i mig något när jag vaknar .
Så skulle ju verkligen behöva bli bättre på det !

Vatten
Börja dagen med ett stort glas vatten , helst ljummet .
Vi behöver skölja igenom kroppen . Precis som vi duschar utvändigt behöver vi också duscha oss invändigt .
Om du ofta är torr i munnen , trött, har huvudvärk kan det vara ett tecken på att du dricker för litet . Även påsar under ögonen kan vara tecken på för litet vatten . Så gör det till en vana att börja dagen med ett glas vatten .

Ett äpple om dagen håller doktorn... ja du hajjar !
Äpplen innehåller flavonoider, som är nyttiga skyddsämnen, s k anti-oxidanter. Flavonoiderna, som finns främst i äppel-skalet, skyddar mot bl a hjärt-kärl-sjukdomar. De förhindrar det onda kolesterolet (LDL) från att oxidera (härskna). Äpplen innehåller även nyttiga fibrer, som bl a kan hjälpa oss att hålla vikten - eftersom de ger en bra mättnadskänsla.

B-C vitaminer.
Eftersom de inte kan lagras i kroppen behöver du kontinuerligt få i dig B och C vitaminer, helst varje dag. B-vitamin finns i bl a i havregryn, mjölk, banan, potatis och ägg. C-vitamin hittar du lätt i olika citrusfrukter- som apelsin, gapefrukt och i nässelpulver.

Så se till att du får en bra start på dagen. Börja med ett glas vatten, ät ett äpple eller par skivor fullkornsbröd drick ett glas juice, en tallrik havregrynsgröt eller ett ägg. Ge dig själv en bra start så du orkar hela dagen och kan uppfylla dina andra nyårslöften.
En GOD morgon helt enkelt.



RSS 2.0